HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Primera División 2007/08 - Hulk SE

2007.08.24. 07:46 hulk


Az ESPN Fantasy Primera División játékának pontozása elégé specifikus, ezért a két legjövedelmezőbb területre figyeltem elsősorban. Az egyik, hogy a kiválasztott játékosom minél eredményesebb legyen, míg a csapata lehetőleg kevés gólt kapjon a szezon során.

A kispadon helyet foglaló labdarugókról fogalmam sincs, itt is igazából a kezdőkre hegyeztem ki a dolgokat, persze próbáltam újabb befektetőket keresni, kevés sikerrel.

A védelem egyértelműen azt tükrözi, hogy a Sevilla bírja majd a több frontos harcot továbbra is. Az Atletico Madrid pedig hosszú idő után, végre megint beleszólhat a dobogóért vívott csatába, amihez egy gólerős Forlanra nagy szükség van. A középpályájuk nagyon zsúfolt, de Maxi elképesztő szezont produkált, csak bent marad a kezdőben.

A barcelonai játékosomnál is fenn áll ez a veszély, hogy ott Henry miatt lesz valamilyen átrendeződés, de ezt még most sem lehet igazán tudni.
Ami pedig a bajnokcsapatott illeti, az egyenesen döbbenetes. Talán még a német edző sem tudja jelen pillanatban, hogy ki lesz a kezdőben, ezért meg persze a magas árak miatt nem választottam senkit tőlük.

Barcelona, Atletico, Sevilla sorrend a szezon végén, ez az amire számítok, ja meg egy 500-as zseton készletre. Hajrá Hulk SE!

  

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona sevilla henry atletico madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr54146613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása