HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 4.

2007.08.24. 12:47 hulk


A hétközi válogatott mérkőzések után, blama az ősi rivális ellen a Wembleyben, nincs megállás itt a következő forduló. A nagyon bekezdő Man City, most Londonban próbálja meg bevenni az ágyúsok állásait. (Hoppá, micsoda mondat sikeredet ebből.) Vajon a védelemnek sikerül megint gól nélkül abszolválnia a mérkőzést? Igen, akarjuk!

A Man United a sérült Berbatov csapatát fogadja, ezért engem igazából ez nem is érdekel, hehe. A döntetlen itt aztán tényleg nem jó egyik csapatnak sem, elképesztő csatára van kilátás. Míg a Chelsea a mindenkire veszélyes Portsmoutht látja vendégül. Az egyik oldalon a csapatkapitányom, a másikon a nemrég igazolt csatárommal és a pontgyűjtésben eddig gyengélkedő James kapussal.
Na ilyen az, amikor nincs jó eredmény, bár egy 3-2 talán elfogadható lenne.

A lenti táblázat, azokat a játékosokat mutatja, akiknek a legtöbbet növekedet az értékük. Ami nem meglepő módon egyenes összefüggésben van a mutatott teljesítményükkel és megszerzett pontjaikkal. A többségükről már párszor magam is említést tettem. Azok a jól informáltak, akik a csapatukban tudhatják a kezdetektől őket, bizony jól jártak, de még most sem késő váltani. Hiszen a sorsolást elnézve a Wigan és újdonsült kedvencem Sibierski, valamint Kirkland, Scharner tovább roboghat.

A végére maradt ugyan, de a hétvége igazából a Pool játékosok sikerét igéri.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr63147544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása