HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Feltámadt a Spurs

2007.08.21. 08:01 hulk


Nem túl sok ismert játékos került be a 3. forduló álomcsapatában, csak kapkodja az ember a fejét és bőszen jegyzetel, de ebben rejlik a játék igazi szépsége. Megtalálni őket, majd bevállalni a csapatba állításukat, na igen ez a valódi kihívás, hiszen a legismertebb futballisták kiválasztása nem nagyon bonyolult feladat.
Három Spurs, két-két Reading, Wigan és Portsmouth, valamint egy Villa labdarugó alkotja a heti kezdő csapatott, teljesítményük 121 pontra volt jó.

A védelem tagjai hibátlanul teljesítettek, a bónuszok mellet Chimbonda még egy gólpasszt is adott. A középpályán Sibierski jelenti az állandóságot és Mallbrangue az abszolút meglepetést. Elől pedig, mintha visszamentük volna az időben, úgy egy jó évtizedet.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr28144786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása