HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Kispad 1.

2007.08.15. 09:02 hulk


Meg volt már a saját csapatom, igen 35 pont, alig tudtak az aranylábú gyerekek a parkolóból kimeni az elégedetlenkedő szurkolók miatt, ez van. A liga dream teamet is megnéztük, most bemerészkedünk néhány hazai és külföldi öltözőbe, hátha sikerül megtudni a megfelelő recept összetételét.

A Fantasy Premier League legjobb nyitását az ausztrál Michael Hastings nicknevű játékos produkálta, aki Superduperlungcancer elnevezésű csapatával 88 pontot ért el. Vajon mit csinált, amikor megtudta az eredményét? Tortát rendelt, megivott egy sört vagy elment és magára tetováltatta ezt a számot?

Van der Sar – Ben Haim, Finnan, Ferdinand, Taylor – Gerrard, Bentley, Barry, Fabregas – Martins, Van Persie.

Ezzel a csapattal, szinte hihetetlen, kíváncsi leszek mire megy vele a továbbiakban. 

A magyar résztvevők közül 75 pontjával Mernyo Dávid volt a legjobb, mindez az összesített rangsorban a 15940. helyre volt elég. A Salamander a következő képen állt fel: Van der Sar – Toure, Finnan, Ferdinand, Evra – Gerrard, Essien, Mullins, Downing – Kuyt, Van Persie.

Az országok közötti rangsorban, ahol a legalább 500 csapattal rendelkező nemzetek eredményét veszik figyelembe, 38,4 pontos átlaggal a középmezőny végén helyezkedünk el. Az írek vezetnek 42 ponttal, őket a hollandok és bolgárok követik.

A legkülönösebb dolog Lippai Tamás nevéhez fűződik, aki Mighty Lipaz elnevezésű csapatával a második helyen áll és úgy szerzett 70 egységet, hogy a kapusát tette meg csapatkapitánynak. Az illető Hahnemann a Redaing hálóőre, aki 20 pontot hozott neki, a MU ellen. Ez vajon véletlen vagy tudatosan csinálta, jó lenne tudni!

Szólj hozzá!

Címkék: kispad gerrard mu fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr44140281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása