HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor

2007.08.14. 08:35 hulk


Természetesen az álomcsapat tagjain kívül, további számos játékos is biztatóan kezdte az idényt, ezért nem árt számba venni őket.
A francia Florent Malouda, véleményen szerint a Chelsea elmúlt két évének legfontosabb igazolása. Két tétmérkőzés és két gól, mi lesz itt később és a játékban 2 millióval kevesebbe kerül, mint csapatársa Frank Lampard.

Egy korábban szintén a londoni kékeknél futballozó játékos, a finn Mikael Forrssel a maga szerény 5 milliós értékével sem tűnik, olyan rossz választásnak. A felkészülési mérkőzésekkel együtt immár sorozatban ez az ötödik eredményes fellépése.

A „kisebbik” manchesteri csapat nyári nagybevásárlása már az elején is megtérülni látszik. Magam is sokat gondolkoztam, sőt egy másik bajnokságban még neveztem is az olasz Regginában 18 gólos Bianchit (7m), de a Madridból érkező Petrov (6.5 millió), akit a meccs legjobbjának választottak vagy a brazil Geovanni is jó választásnak tűnik.

Az első cserémet is megléptem, Taylor helyett a már korábban is kerülgetett Petrovot igazoltam le.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: chelsea liverpool maluda

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr65139288

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: aerial photography 2018.09.17. 09:06:05

FOTEL - Általános társalgó - Válogatott okosságok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása