HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League 2007/08 - Hulk SE

2007.08.09. 19:51 hulk


Alaposan kicserélődött a keretem a tavalyihoz képest és némileg a koncepció is változott. Igazából a kényszer szülte mindezt, mert jelentősen felül vannak értékelve még a közepes képességű játékosok is. Az elmúlt szezonban 13 jó labdarugóm volt, most csak a kezdőcsapatra hegyeztem ki magam, ez van, legfeljebb menet közben változtatok.

A csapat gerince, azért megmaradt, továbbra itt játszik James, Dunne, Lampard, Speed és Berbatov. Hozzájuk jöttek az új fiúk, akik mindannyian az A vagy a B fantasy dream team tagja, a kérdés az hogy vajon megtudják ismételni az előző évi produkciójukat. Igazából Ronaldo, Lescott, Distin és Shorey nem volt kérdés, viszont Taylor és Anelka még az utolsó pillanatban is egy trade áldozata lehet.

A kispadról pedig jobb nem is beszélni, hiszen Niemi, Ingimarsson, Cisse és Harsányi szerepe a szurkolásra korlátozódik, viszont maradt még 1 millió fontom.




Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport dream team

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr63135583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása