HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Dream Team 2006/07

2007.08.09. 18:49 hulk


Lássuk kinek sikerült az előző szezon klasszikus felállású (4-4-2) all-star csapatába bekerülni. A kapuban, némi meglepetésre az inkább lepkéiről híres egykori angol válogatott, a veterán David Jamest (Portsmouth) találjuk, akinek a dicséretes 173 egységet sikerült összeszorgoskodnia.

A legtöbb pontot szerző védőjátékos az Everton csapatából, egy bizonyos Joleon Lescott nevű úriember, akit valószínűleg a családján, barátain és csapattársain kívül sokan nem ismertek korábban. Csupán egy ponttal maradt el tőle a helyi rivális csapat játékosa, a 29 éves Jamie Carragher (163), a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Manchester Cityben játszó Dunne állhatott fel. Ott van még a védelembe a Chelsea portugál védője Richardo Carvalho is.












A középpályán találjuk az abszolút verseny legjobbjait, megfigyelhető, hogy ide már csak a négy legnagyobb egyesülettől lehetett bekerülni. A mindenkinél több pontot szerző, az egész szezont fantasztikus formában végig játszó Cristiano Ronaldo, a maga 244 pontjával az első. Frank Lampardnak megint sikerült a bűvös 200-as álomhatárt átlépnie, akit a fiatal spanyol Fabregas és különösen a szezon elején gyengélkedő liverpooli Steven Gerrard követ.

Legelöl pedig végképp bejött a papírforma, a két domináns csapat legjobb csatárai szerezték meg, gyakori sérüléseik ellenére a legtöbb pontot. A MU üdvöskéje Wayne Rooney 184-ig, míg a Chelsea klasszisa Didier Drogba 170-ig jutott.

A tavalyi fantasy dream team játékosainak összértéke, mai árfolyamon 97,5 millió font és akkor még kell ugye további négy játékos. Ki van ez találva.  

A B-csapat összeállítása: Howard (170) – Distin (145), Shorey (145), Finnan (143),Yobo (139) - Arteta, (178), Taylor (164), Pedersen(155), Spedd (151) - Berbatov (169), Anelka (153)

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea ronaldo gerrard drogba rooney lampard dream team mu

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr34135361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása