HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League 2007/08 - a csapat

2007.08.08. 08:04 hulk


Megvagyunk már a regisztrációval, a csapatunk nevét is megadtuk, a mezünket is elkészítettük, most jöhet a keret összeállítása és végül csatlakozás a privát ligához.

Most még csak 15 szürke mez látható a pályán és van 100 millió font a kasszában, amiből 15 játékost kell vásárolni. 2 kapust, 5-5 védőt és középpályást, valamint 3 csatárt.
Mi is a jó választás? Bár csak tudnám a helyes választ. Mindenesetre vannak olyanok, akik a kezdőcsapatukat (11) hegyezik ki és a cseréket a legolcsóbb játékosokból választják ki. A másik oldal inkább 13-14 jó játékosban látja a sikeres receptet. Az biztos, hogy az erőviszonyok, a sorsolás figyelembe vételével és a tavalyi eredmények alapján (jobbra látható), kell kialakítani a nyerő fantasy csapatot.


  1. A megfelelő játékos nevére kell menni a cursorral, majd a jobb egérgombra katintva kiválasztani és így tovább, amíg meg nem lesz, mind a tizenöt focista.
  2. Menet közben gyakran megesik, hogy inkább egy másik labdarugót akarunk arra a posztra állítani. A már a csapatunkban lévő kezdő játékos alatt egy sárga négyzet van (közepén egy háromszöggel), csere esetén erre kell kattintani, ilyenkor ahogyan az első képen is látszik, a mez eltűnik és a sárga háromszögön egy piros kereszt lesz látható. Ezzel párhuzamosan a vonal alatt található tartalékoknál, pedig egy zöld háromszög jelenik meg, amire kattintva tudjuk a cserét végrehajtani. (A képen az Arsenal hátvédjét, Sagnat akarjuk éppen lecserélni.)
  3. Nem elhanyagolható szempont a cserék sorrendjének (subtitute priority) beállítsa és a csapatkapitány kijelölése is, amit a focipálya alatt lehet beállítani. Mindezekre a későbbiekben majd részletesen is kitérek.
  4. Miután ezekkel végeztünk, nincs más hátra, mint csatlakozni egy vagy több privát ligához. Amennyiben tudjuk a belépési kódot, akkor a jobb oldalon található Manage leagues gombra kattintunk, majd a Join the private league alatt beírjuk azt, ezután katt a join league gombra és már bent is vagyunk az adott ligában.
  5. Tehát a kód, amit az üres helyre be kell írni: 39080-10999


Szólj hozzá!

Címkék: kód csere összeállítás privát liga code

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr19134907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása