HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 31. forduló

2008.03.24. 09:14 hulk

Eldőlt. Már mint az angol bajnokság. Persze, tudom hét fordulóval a vége előtt ez bátor kijelentés, de most nagyon is szívesen venném, ha tévednék. A sima három gólos győzelemből, tevékenyen kivette a részét, a két megmaradt MU harcosom. Igen, csak kettő, mert nagy titokban lecseréltem Ferdinandot, az eddig szárnyaló Lescottra. Ezzel revidiálva korábbi döntésemet, az már a játék szépsége, hogy most mi történt.

Brown (12) megszerezte, a lehető legjobbkor, szezonbeli első találatát, míg Ronaldo (2x10), immár örökös csapatkapitányként megint betalált, jelenleg 25-nél tart és még hol van a vége. Bámulatos produkció, egy jól sikerült Eb-vel, szinte biztosak lehetünk a következő Aranylabda szavazás végeredményében. Az elég hosszú ideje takarékon zötyögő Fabregas (6), úgy látszik kezd ébredezni, de idei tizenötödik gólpassza, csak rajtunk fantasy tulajokon segített.

Ennyi, hiszen a Hulk SE 53 pontjából, ők hárman szállítottak 38-at, a többiek meg csak ott voltak. A múlt heti visszacsúszást, szerencsére sikerült megállítani, így a célegyenesbe érve az 56. helyen vagyok. Meg persze, kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk.

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo fantasy sport fantasy premier league fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr34394113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása