HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 29. forduló

2008.03.13. 10:22 hulk

Hoppá! Ez a hullámvasút nem igazán tetszik. Már kezdtem végre visszakapaszkodni és a legjobb 30-at ostromolni, erre tessék. Nevetséges 29 pontot sikerül csak összekaparnom. Jó,  persze a MU, most nem játszott, de akkor is. Viszont egykori kedvenceim, első körös választottjaim szárnyalnak, hiszen itt kezdet Lescott, Lampard és Gerrard. A baj csak az, hogy az áruk, olyan szinten megemelkedet, amit már ha akarnék, sem tudnék megfizetni, ráadásul a wild cardot is felhasználtam korábban.

Nem jó előjelek a hajrá előtt. Különösen, hogy a két cserém szinte többet hozott össze, mint az egész Hulk SE. Muamba (7) megszerezte első találatát a szezonban, míg Ingimarsson (6) sorozatban második alkalommal volt részese a kapott gól nélküli győzelemnek. Ez azért is figyelemre méltó, mert a Reading az egész szezonban csupán háromszor nem kapott gólt, most ezt a bravúrt gyors egymásutánban kétszer is megismételték.

A nagy nevek közül, Laursen és Distin továbbra is fanatasy formán kívül, Fabregas,  immár négy forduló óta teljesen csöndben van és csupán a minimum pontokat hozza.

Szólj hozzá!

Címkék: sport gerrard lampard fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr55379531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása