HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

A liverpooli saga ugye véget ér?

2008.03.11. 13:05 hulk

Ma végre kiderül ki lesz a nyolcadik továbbjutó a Bajnokok Ligájában. Természetesen az Inter! Fantasy csapatainkban persze továbbra sem lehet cserélni, ezért duplán remélem, hogy a liverpooli szuper duó végre elhallgat. Az elmúlt két hét bizony róluk szólt. Magam is ajánlottam őket, bár ilyen teljesítményre nem számítottam. Aki bátor vagy éppen türelmes volt, most igazán jól járt, ráadásul mindkét sorozatban.

Megnézve az angol pontvadászat elmúlt négy fordulóját, ami most nem is olyan könnyű, döbbenetes számokat kapunk, pláne, ha valaki csapatkapitányként nevezte őket.
Torres 7 gólt és 46 pontot szerzet, míg Gerrard egyarán kétszer köszönt be és készített elő, amit 35 ponttal jutalmaztak. Mivel hosszas gondolkodás után sem szerződtettem őket (legalább négy játékost kellet volna elküldenem), jó lenn, ha most már tényleg behúznák a kéziféket. Mester, nem tetszik ez nekem. Mi van a rotációval?

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr89376540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása