HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA BL Fantasy - Kivégzés

2008.03.06. 08:03 hulk

Na, ez már alakul. Sokat kellet rá várnom, konkrétan ennél csak a második fordulóban voltam jobb, de végre nem kell a kertek alatt hazaosonni. Pedig, amikor megláttam a Barca összeállítását, finoman fogalmazva is, a holland mester szülei után érdeklődtem. WTF?! Felfoghatatlan, hogy az Abidal, Milito párosból egyik sem kap játéklehetőséget, ez ugye csekély 12 egység elvesztését jelentette. Csak halkan teszem hozzá, hogy Alex is így járt, de erre azért lehetett számítani.

Ebből is látszik, hogy a védelmen nagyon sok elment, megint, csupán az egy szem Evra (5) tartotta a frontot, a sárga kártya ellenére, még szerencse, hogy Van der Sar (6) nem kapott gólt. Viszont középen a két szupersztár megmutatatta, hogy miért is vannak nálam. Szinte lekopírozták egymás teljesítményét, hiszen Fabregas és Ronaldo a sorsdöntő, továbbjutást érő góljukkal, egyaránt 9 pontot hoztak, plusz a portugál még kapitányként duplázott.

Raul (6) megszerezte szezonbeli negyedik találatát, míg Kanutenak (9) ez az ötödik gólja és harmadik előkészítése volt. Sajnos idén, ezt már nem tudják gyarapítani, hiszen jó nagy meglepetésre mindkét spanyol alakulat elbúcsúzott a további küzdelmektől. Ezzel a teljes támadó szekcióm odaveszet.

Mivel a Porto és a Milan is kiesett, bizony komoly gondba kerültem. Igen, nyolc játékost kellene pótolnom. Adja magát a kérdés, hogy ki fog itt játszani? A vége, 59 pont és újra feltűnt a főtábla.    

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr100367715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása