HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 28. forduló

2008.03.03. 14:23 hulk

Rezget a léc, de végül csak sikerült az eddigi minimumnál jobbat teljesíteni. Ez elsősorban, a majd nem kitett Ballacknak (10) köszönhető, hiszen ő szerezte a Hulk SE egyetlen találatát a héten. Döbbenetes, hogy ez a középpályás sor, csak 14 pontra volt jó, még úgy is, hogy a bolgár Petrov eltiltását töltötte. Na jó, azt nem lehetett előre bekalkulálni, hogy Ronaldo (1x2) 22 percet kap, de Fabregas (2) ismétlődő némasága már inkább elgondolkodtató.

Elől Adebayor (5) megint gólpasszt adott, a negyediket a szezonban, egészen káprázatos ez a produkció. Míg hátul a MU különítmény jó szokásukhoz ragaszkodva simára hozta a soros meccset, de Laursen (2) még mindig az átkommal viaskodik. Most cseréljem el, de akkor rögtön rúg egy duplát, jaja. Szerény 36 pont a heti termés, és sok fontos kérdés, amit meg kell válaszolni.

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo fantasy sport fantasy premier league fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr59363965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása