HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Hispán copy - FPL álomcsapat 27.

2008.02.28. 08:15 hulk

Legutóbb a norvég halászok büszkeségéről áradoztam, persze nem véletlenül, hiszen Carew akkor elért mesterhármasa, ritka az angol ligában. Most ezt ismételte meg a spanyol Torres, akivel, ha kicsit halkan, de a forduló beharangozójában magam is foglalkoztam.

Rooney duplájával és gólpasszával hosszú idő után újra a legjobbak között van és itt üdvözölhetjük a szintén eredményes, nem mellesleg szezonbeli 14 (!) előkészítését jegyző Young sporttársat is. Ronaldo egy az egyben lekopírozta csapattársa produkcióját, míg Dunn három gólpassza sem mindennapi teljesítmény.       

Lescott idei hatodik találatával tovább folytatja a velem szembeni büntető hadjáratát, de Jagielka ismétlése is érdekes fejlemény lehet, különösen  a mérsékelt piaci értékének tükrében. A kapuban, a négy forduló óta gólt sem kapó, Everton hálóőre, Howard található. 


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr33357631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása