HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 27. forduló

2008.02.26. 08:19 hulk

Két forduló óta csöndben volt, most megint villantott. Na, szerencsére nem úgy, mint Britney mama szokott, hanem két góllal és gólpasszal. Ennek értékét növeli, hogy Ronaldo, ezt 66 percnyi játékidő alatt teljesítette. Az érte kapott 18 pont, ami ugye nálam megint dupla szorzós, tehát 36 volt valójában, a második legtöbb az évben.  

Kellet is, mert Ballack a kupadöntőn játszott, már amennyi percet kapott (!), míg Petrov (-1) elkövette azt a bravúrt, hogy egészen a végén kiállítatta magát. Fabregas (3), pedig közvetlen közelről láthatta a borzalmat.

A MU, bár kiütötte az általam legjobban utált egykori angol játékos csapatát, hehe, de sajnos egyszer a vörösök is kapituláltak, így csak a portsmouthi különítmény hozta az elvárt hatosokat. Talán már másnak is feltűnt, hogy mióta leszerződtettem Laursen (3) elszürkült, ellenben Lescott szárnyal, jaj. 

Csatáraim ezúttal középpályás erényeket csillogtattak, hiszen Adebayor (5) kiosztotta harmadik gólpasszát, míg a német helyén játszó Cole (5) a mezőny legjobbjaként hozott értékes plusz pontokat. Azért az nem akármi, ha egy támadót szerzett gól nélkül választanak a meccs legjobbjának. A vége már megint 69, amivel a hazai ranglistán is kapaszkodtam egy keveset, soha rosszabb fantasy hetet, eh, csak az a hentes munka ne lett volna.

Szólj hozzá!

Címkék: sport chelsea ronaldo arsenal fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr39354679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása