HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 27.

2008.02.23. 09:16 hulk

A szünet után végre folytatódik (esetleg valaki a magyarra gondolt? Igen az is, de ez egy másik történet.), az angol bajnokság. Csonka forduló lesz, hiszen a Chelsea a Totthenam ellen játszik vasárnap Liga Kupa döntőt. Vagyis, hogy szól a lecke?  Igen, ha van ezekből a csapatokból játékosunk, akkor azokat most adjuk el és vegyünk helyettük valaki mást. Például a második hétről elhalasztott mérkőzésüket végre bepótoló Liverpool, Aston Villa kettősből.  

Na jó, ez csak az elmélet. A valóságban a játékosok ára folyamatosan mozog, ezért nem olyan könnyű ezt a kiteszem, beteszem taktikát alkalmazni. Nálam játszik Ballack, de már most egy tizeddel többet ér, mint amikor szerződtettem, ha most eladom és később újra szeretném behúzni, lehet, hogy már nem lesz rá elég pénzem.  

Azért a választási lehetőség adva van, mert Gerrard 8 gólnál, 7 előkészítésnél és 23 bónusz pontnál tart. Torres a kisebb sérülései és a hírhedt rotáció ellenére, már 12 gólt szerzet, míg Reina minden mérkőzést végjátszott a szezonba. A lehetősége tehát adott, és ahogy a jó edző szokta volt mondani, csak aztán okosan.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr33350979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása