HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - álomcsapat 16/1

2008.02.22. 07:49 hulk

Nehéz elhinni, de hát igaz. Egy szem csatár verekedte be magát a kezdőbe. Igen, ilyen potenciális felhozatalból, csupán a katalánok zsenijének sikerült ez. Messi, a maga duplájával, már hat gólnál tart. Nem is rossz ez az 1 mérkőzés/gól mutató.

Középen, az utolsó pillanatban betaláló és ezzel igen komoly lelki, fizikai fájdalmakat okozó Gerrard mellet, a szintén eredményes olasz gladiátor,  Pizzaro, valamint a csapattársakat egyaránt kétszer kiszolgáló liverpooli Pennan és a török-brazil Alex található. A Pool ikonja, már ötször köszönt be, az ellen kapusainak, míg a brazil két gólja mellet, öt előkészítésnél tart.

A hátsósorban van olyan, aki akár csak egy játékost is eltalált? Kétlem. A Sevilla csatárai még mindig nagyipari szinten termelik a gólokat, erre tessék. A Bl szezonban, csupán harmadszor játszó Escudé fogadhatta a többiek gratulációját. Ami még inkább meglepő, hogy legutóbbi szereplésekor, ami még a második fordulóban volt, szintén betalált. Hoppá. Háromból kettő, egy védőtől, mi lenne, ha még gyakrabban játszana? A fantasy szempontból visszafogott kört, igazán jól jellemzi, hogy egy sima Chelsea elleni döntetlen (majd a visszavágón megkapják) is elég volt ahhoz, hogy Döme egykori csapatából, most hárman is ideérjenek.  

Ebből a felsorolásból. már csak a Fabregast megőrjítő, a kapufát is játékban tartó Kalac hiányzik. Hat védésével (szerintem több volt) és egy kis szerencsével övé lett a kapusmez. A legjobbak is mindössze 80 pontot termeltek, ez bizony kemény kör volt. 


 

Szólj hozzá!

Címkék: sport gerrard uefa fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr1349337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása