HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA BL Fantasy 2007/08 - Kezdődik a tánc

2008.02.18. 08:51 hulk

Ezt is kibírtuk. Már csak egyet kell aludunk és folytatódik vagy inkább elkezdődik az igazi Bajnokok Ligája. Mivel a kötelező tartozék csapatott többsége, már az Uefa kupában próbálkozik, ez az egyenes kieséses szakasz jelenti, legalábbis nekem, a valódi startot. Valahogy így vagyok az amerikai major sportoknál a rájátszással is, hiszen itt már nincs lehetőség javításra, lazításra.

Nem szabad tehát megfeledkezni fantasy csapatunk megfelelő renoválásán. A kiesettek pótlására kaptunk néhány plusz milliót (talán túl sokat is) és immár három játékos szerepelhet, egy csapatból nálunk. Elsőként nem árt tisztában lenni, a csoport kör legjobb csapataival. Nézzük is meg, kik alkottak az ősszel igazán maradandót.

Az első csapat: Nikopolidis – Rafinha, Alves, Alex, - Ronaldo, Gerrard, Pirlo, Soltidis – Kanouté, Van Nistelrooy, Robinho

A második csapat: Valdés – Sagan, Abidal, Clichy, Chivu - Benayoun, Faregas, Kaká, Alex, – Raúl, Messi

Az a legjobb, hogy most szinte bármelyiket megtudjuk csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo uefa álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr97343568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása