HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Mr. Perfect - FPL ksipad 26.hu

2008.02.15. 08:18 hulk

Íme a legjobb hazai csapat. A teljesítménye, amivel vezeti a táblázatott 1528 pont. Kisbucsa-alsó reprezentása, Ördögh Sándor vezetésével szép lassan kezd elhúzni az üldözőktől. Hát még tőlem! Némi reményt csak az adhat, hogy  már ő is volt kerékcserén, akarom mondani, vélhetően november 30-án elhasználta a wild cardot. Ekkor ötöt cserélt és többek között Petrov, Gerrard és Distin érkezett.

Bizony, jó munkát végzet, hiszen azóta csupán két változtatást eszközölt. A legutolsó alkalommal, február első napján Distint Brown váltotta. Mondhatnám, hogy aki teheti csinálja utána, de ez már sajnos nem lehetséges. Nekünk valami mást kell kitalálnunk, másokat kell leigazolnunk, hogy megközelítsünk. Na jó, de akkor mit és kit? Valaki esetleg?!

Kisbucsa-alsó SE: Green - Lescott, Laursen, Brown - Gerrard, Fabregas, Petrov, Ronaldo - Tevez, Adebayor, Benjami

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr56339931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása