HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Kondiman - FPL álomcsapat 26.

2008.02.13. 07:57 hulk

Amire tegnap már utaltam, a jó öreg James, nem csak újra válogatott lett az olasz mesternél, hanem immár az abszolút kapus ranglistán is felkerült, vélhetően csak ideiglenesen, a csúcsra.

A hét legnagyobb alakítása, azonban a norvég izomember nevéhez fűződik, erről Juhász Roland tudna csak igazán beszélni. Három gólt az angol bajnokságban egy mérkőzésen, nem sokan tudnak szerezi, minden halászok egyik legjobbika most megtette. Carew evvel már kilencnél tart, ami a csatárok között a 12. helyre elég.

Érdemes odafigyelni a folyamatos játéklehetőséggel bizony élni tudó, fiatal Diarra feltűnésére, de Malbranque és Hleb is hasznos játékos lehet, bármelyik fantasy csapatban. A fehérorosz 90 pontnál, két gólnál és már hat gólpassznál jár, míg a Tottenham középpályása 83 (3/5) egységnél tart.

Cenderos sem akart kimaradni a jóból és bólintott egy szépet, megszerezve szezonbeli másodi gólját. Az elsőt még október elején ünnepelhette. Talán az Afrika Kupa miatt kicsit megcsappant létszám az oka, de hat mérkőzés óta, folyamatosan a kezdőben van, amit szépen meg is hálál, és figyelem az ára sem magas.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr15337169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása