HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Transformer - FPL álomcsapat 25.

2008.02.08. 08:31 hulk

Csöndes kis forduló volt, legalábbis jó pár olyan játékos került be a legjobbak közé, aki fantasy szempontból, eddig és vélhetően ezután sem fog sok vizet zavarni. Itt van a Pool hányatott sorsú csatárra, a robot táncot is tökélyre fejlesztő, most beköszönő Crouch. Társaként pedig Adebayor az, aki a maga duplájával és előkészítésével az egyik kivételként a top garnitúrát képviseli.  

Középen nincs se Fabregas, se Ronaldo, viszont van Kibane, aki eddig négy pontot is csak egyszer ért el, viszont szezonbeli első találata rögtön ilyen magasságokba repítette. Így járt, az idén csupán negyedik meccsét játszó, most gólt és gólpasszt is jegyző Bullard. Vajon sérült volt, ha igen jó lesz rá odafigyelni, mert az utolsó két fordulóban 18 egységet szerzett.

Lescott, a másik, már mint kivétel, megint adott egy jobbost, evvel egy pontra megközelítette, a védők vezetőjét és az abszolút ranglistán is az előkelő ötödik pozícióban tetszeleg. A szezon előtt alaposan túl értékelt Carragher, csupán második assistjával, kisebb meglepetést okozva szintén helyet követelt magának a kezdőben. 85 pont egy korábban 7 milliósra taksált és folyamatosan játszó hátvédtől, bizony kevés.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr43330421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása