HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Mester hármas - FPL álomcsapat 23.

2008.01.24. 15:36 hulk

Adebayor BenjaniCole. Hát, igen. Vannak tökéletes pillanatok egy csapat életében. Ez most az volt. Felettébb büszke vagyok a HULK SE támadó szekciójára. Mint ahogyan az várható volt, így együtt alkotják a heti álomcsapatot is. Még sok ilyet kívánok magamnak. De hát az együtt termelt fél tucat gól és bonusz pontok megtették hatásukat.

Középen, az új edzővel lassan magára találó Tottenhamből (bár ezt már inkább jelen időben kellet volna írnom, tekintve a keddi kupa mészárlásra) szezonbeli második góljával Lennon került be. Az üres portsmouthi öltözőben meglepetésre feltűnt, az eddig nem sokat mutató, de most dupla előkészítést is magára vállaló Mendez.

Belleti az előző fordulóban szerzett gólja után, most gólpasszt adott, nem csoda hogy megint itt találjuk, mint az általam felelőtlenül elküldött és azóta is szenzációsan termelő Lescott sporttársat. Neki ez már az ötödik (!) találata volt ebben a kiírásban. Komoly esély van rá, hogy Terry kiválásával, Carvalho egyre többször fog feltűnni ebben az összeállításban. Van még két meglepetés emberünk itt hátul, érdemes rájuk figyelni.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr67310099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása