HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 23,5

2008.01.19. 09:52 hulk

Aki figyelte a híreket tudhatja, hogy vannak új szerzemények, akik már le is igazolhatók viszonylag mérsékelt áron. A Chelsea, persze hogy velük kezdem, leigazolta 10 millió fontért a Lokomotív Moszkvából, a szerb válogatott Branislav Ivanovicot.  Hazájában a legjobb fiatal játékosnak választották a középpályásként, jobb oldali és középső védőként is bevethető tehetséget. Most már igazán elmondható, hogy a kéknél jelentős túlkínálat van védőkből, kérdés, hogy kinek fog a játéklehetősége tovább csökkeni. Esetleg idő előtt távozni?

A Liverpool is igazolt egy kelet-európai védőt, ők 6,5 millióért a szlovák Martin Skrtel szolgálatira tartanak ezentúl igényt. A transzfer másik oldalán szintén egy orosz csapat, a szentpétervári Zenit áll. Esetében kizártnak tartom, legalábbis a kezdeti időszakban, hogy a kezdőbe verekedj magát.   

1 komment

Címkék: sport chelsea liverpool fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr33302461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GNiki 2008.02.20. 09:34:47

Szerintem éppen elegen vannak már a kékek játékosai minden poszton.Ezzel az a probléma,hogy nem áll öszze majd a csapat,nem lesz biztos kezdő11, vagy éppen lesz,de a sok jó játékos a kispadon fog ülni s előbb-utóbb ez konfliktushoz fog vezetni.Nehogy úgy járjon a Chelsea mint egykor a Real Madrid "besokalt" a sok jó játékostól és ez hátrányukra vált...
süti beállítások módosítása