HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Kispad 21.com

2008.01.10. 10:22 hulk

Remélem mindenki hozott magával hideg élelmet, váltó ruhát, oxigén palackot, mert most nagyon magasra merészkedünk, ha csak egy rövid időre is. Hiszen a Fantasy Premier Liga abszolút legjobbjai, már 1300 pont felett járnak, igen ez olyan Farkas Bercis magasság.

A top 10-ben természetesen az angolok dominálnak, mert csak egy kanadait (!), írt és zárásul egy finn játékost engedtek maguk közé. Látszólag semmilyen különös dolgot nem csináltak, talán a rutin és a szerencse volt náluk nagyobb mértékben jelen.

A jelenlegi király, Karen Brown csapata úgy gyűjtött 1309 pontot, hogy a trezorban van még 1,3 millió szabadon felhasználható pénze. Valószínűleg a 17. fordulóban elhasználta a wild cardot, hiszen akkor öt cserét is végrehajtott. Egységes, kiegyensúlyozott, nagyon jó csapat, melyben középen csak két szupersztár szerepel. Az mondjuk érdekes lehet, hogy három csatáros szerkezetben játszik, de egyenlőre az eredmények maximálisan  igazolják.  

Gunning for Glory: James- Richards, Lescott, Cambell, Laursen - Ronaldo, Fabregas, Bentley – Santa Cruz, Tevez, Agbonhlahor

Szólj hozzá!

Címkék: sport kispad fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr41291775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása