HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 20. forduló

2007.12.31. 09:38 hulk

Vasárnap délután kisebb pánik tört ki a Hulk SE Igazgatótanácsának tagjain. Egyesek a családjuk kimentését kezdték el szervezni, a felbőszült fanatikusok bosszújától tartva. A monitoron akkor kerek 29 pont állt és már csak három, inkább kettő játékosomtól számíthattam normális produkcióra. Némi kozmetikázás után a vége egy híján negyven pont, amivel már én is az ezredesek táborába tartozom. Ennél több pozitívumot nem is tudok elmondani.

lletve mégis, Ingimarson (5) gólt lőtt, ezzel bizonyítva a tételt, hogy a pad is fontos, csereként megint érdemben tudott hozzászólni a történésekhez. Na jó, védőként arra azért nem igazán lehet büszke, hogy csapata egy őrült mérkőzésen kapott egy hatost. Még a végén valamelyik angol egylet tényleg szerződteti Kásás Tamást.

Mivel meglepetésre kikapott a MU és a Portsmouth is, sok jóra nem számíthattam. Ronaldo (5) hiába volt eredményes, ha friss csapattagként megint kiállították. Ez hihetetlen. Igen jöhet a klisé, hogy a történelem bizony ismétli önmagát. Hosszas töprengés után leigazolom újra, erre … . Így megy ez.

Elől Adebayor (5) csak csere volt, de az a szűk 17 perc is elég volt neki egy találatra. A többiek? Kik? Ugye nem nehéz kitalálni, hogy kit fogok elküldeni?   

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo arsenal fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr66279742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása