HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Cilinder - FPL álomcsapat 18.

2007.12.26. 12:04 hulk

Micsoda csatársor, persze angol nincs köztük. Mindenki kétszer zörgette meg az ellenfél hálóját. Sőt az általam nehéz szívvel elküldött Anelka, még egy gólpasszt is jegyzett. Nem lenne rossz, ha a Chelsea leigazolná. A francia ezzel már 10, a spanyol 8, az ausztrál még csak 5 gólnál tart.

Ronaldo és Fabregas megint varázsolt. Előbbi két gólt, az utóbbi két előkészítést vett elő a cilinderéből. De érdemes figyelni és megjegyezni Hunt és Dumpsey nevét, mindketten folyamatosan és megbízhatóan teljesítenek, egyaránt 5 gólnál és két előkésztésnél tartanak.

Almunia a tizenegyes hárításával, már csak egy pontra van a dobogótól. Egyébként róla eddig valamiért teljesen megfeledkeztem, viszont ugye mindenki tisztában van vele, hogy ma egy újabb forduló következik. Néhány egészen pikáns párosítással.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport premier league fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr35275649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása