HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Kispad 17.hu

2007.12.20. 08:56 hulk

Megállt az idő. Az élen semmi sem változott. Bő egy hónapja, ott hagytuk abba, hogy bevallottam, nem tudom és gyakran nem is értem mit, miért csinál, a legjobb magyar fantasy játékos. Azért némileg már tisztult a kép, most már nincsenek, azok az elképesztő húzások, de nincs is rá szüksége. Benczik Zsolt, szinte a középkor óta vezeti a ranglistánkat, immár csak 20 pont választja el az ezredesi rangtól, miközben a Hulk SE még csak …, na jó ez nem annyira lényeges most. Az abszolút listán ez az eredmény a 404. helyhez elég, azok ott abban a magasságban mit használnak, mert hogy nem tiszták az biztos.

Olyan nagy változás nem volt a keretben, persze minek is, amikor stabilan 50 pont felet teljesít. Bár, némi remény talán mutatkozik nekünk is. Meglátjuk. Az eltelt időben leigazolta a száguldó Ronaldot, Brownt és legutóbb Muntarit. Rövid ideig megfordult nála még SWP is, de ezt a hibát, (Valamikor több mint 20 milliót, adtak ezért, jaj istenem!) hamar korrigálta.

Ecuador: Reina – Ferdinand, Toure, Gallas, Laursen - Ronaldo, Muntari, Bentley, Petrov – Adebayor, Agbonlahor

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sport kispad fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr53270049

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 270485 2019.05.17. 15:41:05

Debrecenben is megbukott a Botka-féle kirekesztő tempó - Együttműködés vagy bukás! - Nyugati Fény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása