HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Postázva - FPL álomcsapat 17.

2007.12.18. 14:32 hulk

Igazán tökös gyerek ez a Gallas sportárs. Többször említettem, hogy milyen nagy és megbocsájthatatlan hibának tartom korábbi mellőzését és elengedését a kékektől. Ezennel kipostázta azt a bizonyos lófejet, de remélem a portugál primadonna is kapott belőle, nem csak Abramovics. Minden jelzőt elhasználtam már vele kapcsolatban. A 10. fordulóban tért vissza, azóta három nagyon fontos találatot és 46 egységet gyűjtött. Jobban megnézve, az utóbbi időben gyakrabban mattolja az ellent, mint Adebayor. 

Manchesterben sem kell a belső posztok miatt aggódni: Vidic és Ferdinand mára igazán összeszoktak, ha egyszerre egészségesek és együtt játszanak, akkor szinte megoldhatatlan feladat elé állítják a legjobb támadókat is.

A kör két kiemelkedően legjobbja a csatárok között található, közülük Santa Cruz, ezzel a mesterhármassal immár valóban felért a legmagasabban jegyzett támadók közé. Újonc szezonjában 7 gól és 5 gólpassz, valamint 76 pont áll a neve mellet. Megbízhatóan tejesít az egész szezonban, nem úgy mint a szintén triplázó és 20 pontot elérő Bent.

Akire még érdemes lehet oda figyelni, az a gyengécske Boro középpályása, Dowing. Két forduló, egy-egy gól és előkészítés, összesen 16 pont, nem rossz és az ára (6.7m) is barátságos.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr95268390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása