HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 17. forduló

2007.12.17. 18:02 hulk

Egy újabb, eddig teljesíthetetlennek tűnő, felettébb gyászos mérföldkőhöz érkeztem el. A magunk mögött hagyott fordulóban, fantasy harcosaim nem szereztek gólt. Egyet sem. Nesze neked wild card. Három éves játékos pályafutásom fekete lapjait írom manapság. Na jó, azért akkora baj nincs, mert alapjáraton így is a top közelében tudtam maradni.

Szuper rangadók ide, vagy oda Lampard (2), Gerrard (1) és Adebayor (1) minimum pontjai szíven ütöttek, nem beszélve a Portsmouth újabb váratlan vereségéről. Hihetetlen, amit Distin (1) velem szemben elkövet. Vele kezdtem a szezont, de sok örömöm nem volt benne, ezért váltottam, vesztemre, mert ekkor őrült pontgyűjtésbe kezdet. Redukálva a hibás döntésemet, újra csak bizalmat szavazok neki, erre tessék, megint behúzta a kéziféket. Voltak idők, amikor az ilyen felforgató magatartást sötét börtönnel sújtották.

A fekete bárányon kívül, a többi hátvédem alaposan odatette magát. A manchesteri élő falam közül Ferdinandot (8) a mezőny második legjobbjának választották, míg Brown (5) a sárga ellenére is jól játszott. A város túl végén Garrido (4), bár csak 8 percet kapott mesterétől, de ez is elég volt neki a bizonyításra és adott egy gólpasszt. Így tett csapattársa Petrov (5) és a végre játékra jelentkező Fabregas (7) is.  

Ebben a körben, talán a kormány reklám hatása, a sárga kártya volt a favorit, sikerült ebből hatot (-6!) is begyűjtenem. Ezért mondtam az elején, hogy ez a 41 pont így már nem is olyan vészes.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr44267199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása