HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Sold - FPL álomcsapat 16.

2007.12.12. 16:11 hulk

Akik rám hallgattak, azok jól jártak. Ronaldo és Tevez kaszált rendesen a hétvégén, a kis argentint már én is kerülgetem egy ideje. Stabil, megbízható produkciót nyújt, amit 79 megszerzett pontja és a csatárok között elfoglalt vezető helye is bizonyít. Az értéke folyamatosan emelkedik, de jelenleg még a megfizethető kategóriába tartozik. A két manchesteri játékos, a Derby ellen háromszor köszönt be és a portugál révén még egy előkészítést is magára vállalt.  

A legutóbbi kilenc premier ligás mérkőzésén, mindössze egy gólt kapott a Chelsea. A védelemben pedig ott találjuk a brazil Alexet, aki most egy gólpasszal segítette csapatát. Szintén a társak kiszolgálásában jeleskedett McCartney és a hosszú idő után megint kezdő Jagielka is.

Rosicky mindent megtesz, a sérülésektől tizedelt Arsenal versenyben tartásáért, de egyedül elég kevésnek tűnik. A negyedik gólja a szezonban, most csak az eredmény kozmetikázására volt jó. A bajokat, már ha vannak, csak tetézi, hogy hallani bizonyos híreket a csapat megosztottságáról is, de egy hétvégi győzelem azt hiszem, minden sebet begyógyítana.

És akkor a végére, íme egy igazi akciós ajánlat, a karácsonyi őrület idejére. Az Everton támadója, a borotól érkezett Yakubo nagyon beindult. Hat mérkőzésen hétszer mattolta az ellen kapusait, legutóbb klasszikus mesterhármast ért el! Viszonylagosan alacsony ára mellet, ezen időszak alatt, kiválónak mondható 42 egységet szorgoskodott össze.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport álomcsapat tevez

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr10261706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása