HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Záródnak az ajtók

2007.12.11. 13:59 hulk

Következik az utolsó forduló, na jó ez így csak részben igaz. A múlt heti előre hozott mérkőzésekről, én bizony lemaradtam. Ezért változtatásra, most már nincs mód, ebben a felállásban kellene valami nagyot alkotni. A kérdés csak az, hogy a már továbbjutott csapatok, főleg az angolok és az olaszok mennyire fogják erőltetni a dolgot.

Azért maradtak még eldöntendő kérdések, nem is kevés. Itt van mindjárt a királyi alakulat, akik szerintem simán behúzzák a kipukkadni látszó Lazio elleni mérkőzését, mondjuk egy holland duplával nem is lenne rossz. De az igazi ütközet a francia kikötővárosban lesz, a házigazdákra legalább akkora óriás vár, mint a K1 döntőben Le Bannerre.

Kedvenc harcosom az elsőt simán megoldotta, a másodikról meg ne beszéljünk. Ehhez hasonló végkimenetel esetén, ha igazak a pletykák, Benitez mestertől fájdalmas búcsút kell vennünk. Ami fantasy szempontból üdvözítő lenne, de a kint levő fiatal magyarok miatt, és azért ez a fontosabb, már nem annyira.

A csere hiányában a kispadokkal most nem érdemes foglalkozni, annál inkább a forduló után, viszont a sérültek és eltiltottak listája igen tetemes. Tessék alaposan körülnézni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr42260309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása