HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 15.

2007.12.01. 08:19 hulk


Lassan gyógyulnak azok a sebek, amiket a program egy hete velem szemben elkövetett. Hiszen a csere lehetősége, csak nehezen megszerzett, drága pontokért lehetséges a Hulk SE számára. Pedig, most is volna kit és miért szerződtetnem.

Mivel a Newcastle és az Arsenal ebben a fordulóban duplán játszik, előbbi a Blackburn-höz, míg az ágyúsok a Villa-hoz látogatnak, majd hét közben egymással is összecsapnak, igen hasznos lenne most ezekből a keretekből válogatni. Na jó csak az egyikből, már aki ezt megteheti. A szarkák az Uefa kupás remények életben maradásáért, a másik a bajnoki címért küzd, lesz itt bőven adok kapok.

Nagyon fontos tehát, hogy most kapitányt is közülük kell kijelölni, és ilyen esetekben nem érvényes az automatikus csere szabály. Kezdeni kell, mert a padról csak a hétvégén tudnak beállni.

Ami a londoniakat illeti Hleb sérült, Fabregas és Flamini játéka is kérdéses, ezért ha középpályást akarunk választani, akkor az elsődleges célpont, kizárásos alapon a cseh Rosicky. Nincs rossz formában, de az eddig megszerzett 41 pontja nem túl acélos. Hátul Clichy játéka véleményes, itt a mostanában csatárként is funkcionáló Gallas lehet jó választás. Ej, máig nem értem, hogy miért kellet őt elüldöznie a portugálnak. Elől Van Persie még mindig maródi, itt csak a nálam is csapatag Adebayor jöhet számításba. Vele azért nem kapkodnék, volt egy nagyon jó időszaka, azóta szinte semmi. Majd most!

A szarkáknál szinté szép számmal találunk maródiakat, elég csak Owen, Duff, Carroll, Pattison és Babayaro nevét megemlíteni. A csapat legtöbb fantasy pontot szerzet játékosa az a nigériai Martins, akit - köszönhetően a nagy konkurenciának - elég gyakran csak csereként vesz számításba az edzője. Az utóbbi négy fordulóban megszerzett 5 egysége sem túl bizalom keltő.

Akkor mégis kit ajánlanék innen? Senkit, végszükség esetén, kizárólag erre a hétre, talán Milnert vagy N’Zogbiat. Utána viszont szabadulnék tőlük, amilyen gyorsan csak lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr11248552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása