HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Az új módi - FPL álomcsapat 14.

2007.11.28. 07:52 hulk


A két liverpooli csapat összesen 10 gólt rámolt be soros ellenfelének, nem csoda, hogy a forduló legjobbjai között is ők dominálnak. Általában, elég érdekes összetételű álomcsapatok jönnek össze, de ez most igazán komoly játékerőt képviselő gárda lett. Talán még a dobogóért is harcban lennének.

Megfigyelhető, hogy kezd két részre szakadni az angol bajnokság mezőnye. Egyenlőre a szarkák alatt ér véget a felső régió, de ilyen produkcióval ők is hamar a vonal alá kerülnek majd.

Ami a fantasyt ligát illeti, úgy tűnik a jó példa ragadós, hiszen a múlt héten a pool hálóőre, most pedig Carson az Aston Villa kapusa adott egy gólpasszt! A védelem találunk két gólszerzőt és egy előkészítésben jártas „újoncot”. A finn idén először tud ide bekerülni, nem úgy Gallas, aki lassan átveszi Adebayor szerepét is, valamint az eladása óta szárnyaló Distin.

A középpálya is bombaerős. A forduló legtöbb pontját szerző Gerrad mellet, megint itt találjuk Írországot is. Lehet, hogy mégsem Elano az én emberem? Rosicky a spanyol hiányában átvette csapatának irányítását, míg Cahill, hosszú hallgatás után végre jelt adott magáról. Jó lenne tudni, hogy valami megindult az Evertonnál, vagy csak az ellenfél volt ilyen gyengécske.  


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr1244502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása