HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

FSB Aranylabda - Francesco Totti

2007.11.22. 09:29 hulk


Habár nem klasszikus értelemben vett befejező csatár, idén mégis ő kapta a kontinens legeredményesebb játékosának járó díjat, az Aranycipőt. Az olasz bajnokságban 26 góllal lett gólkirály (pedig öt büntetőt is elhibázott!), klubját pedig kupagyőzelemhez segítette.

Már a harmadik Aranylabda várományos, aki a hazai bajnokságban hét gólnál és két (csak) előkészítésnél jár. Minden farkasok legnagyobbika ezzel 46 egységet szorgoskodott össze, amivel a csatárok versenyében éppen leszorult a dobogóról. Ja, hogy kik előzik meg? A szenzációsan kezdő Trezeguet, a bolond svéd és a Firenzében újjá született Mutu. Nem rossz kis lista.

Ami a nemzetközi vizeket illeti, na itt már zavarosabb a helyzet. Nem kezdet rosszul, hiszen a nyitó fordulóban még be is köszönt, de aztán elhallgatott. Az utóbbi két összecsapáson, mindösszesen 35 percet játszott. Ez csak kilenc pontocskára volt elég.

A klubhűség szimbólumaként is ismert olasz játékos 31 évesen produkálta élete legjobb szezonját. Korábban többször hívta a Real Madrid is, meg is állná helyét a királyi gárdánál, ám Totti egész pályafutását az AS Románál szeretné eltölteni. Emellett gyakran jótékonykodik, és lassan tíz éve a legjobb játékosok közé tartozik.

FSB tipp az Aranylabdára: 7,5 százalék.

Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr12236480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása