HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

FSB Aranylabda - Kaká

2007.11.21. 08:06 hulk


Ebből igazán nem szabad kimaradni. Néhány napon belül megtudjuk, hogy idén ki kapja meg az Aranylabdát. A legnagyobb elismerést, ami ebben a fantasztikus csapatjátékban egy labdarugó érhet. Nos, érdekesség képen megnéztem, hogy a szerintem legesélyesebbek, hogyan is szerepelnek hazájuk és a nemzetközi fantasy bajnokságokban. 

Egy Bajnokok Ligája-győztes játékos mindig komoly eséllyel pályázik az év végi Aranylabdára. Nincs ez másképp idén sem, főleg, hogy a Milan tavaszi menetelése során a brazil vette hátára a csapatot. A Manchester Unitedet az elődöntőben egymaga intézte el, és ennek köszönheti, hogy a manchesteri Ronaldónál nagyobb esélye van az év legjobbja címre.


Otthon, már mint Olaszországban hiába döcög a Milan szekere, ez inkább a társak hiányán múlik. Eddig hétszer állította megoldhatatlan feladat elé az ellen kapusait, és adott még két gólpasszt is. Talán ez utóbbi tűnik kevésnek. Ennek ellenére, 66 egységével vezeti a középpályások ranglistáját.

Az európai produkció, már inkább felemás. A Bajnokok Ligájában eddig két gólt és előkészítést jegyeznek a neve mellet, meg talán egy kicsit többet vállalt mint korábban. Mindenesetre az ukránok ellen legutóbb már egészen biztatóan teljesített. A középpályások között, így is hetedik a maga 22 pontjával.

A pályán kívüli tényezők is tovább erősítik Kaká esélyeit. A brazil köztudottan igazi sportember, népszerű focista. Góljai után jellegzetesen az ég felé emeli kezét. Ennek oka, hogy gyerekkorában kis híján tragikus baleset érte a családi úszómedencénél. Eltört az egyik hátcsigolyája, de csodával határos módon felépült belőle. Kaká úgy véli, Jézus Krisztus kegyelméből lehet ma az, aki, ezért minden gólja után erre emlékezik.

FSB Tipp az Aranylabdára: 60 százalék.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr88236475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása