HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

FSB Aranylabda - Cristiano Ronaldo

2007.11.21. 10:27 hulk


Angol bajnok és a világ legjobb csapatának vezéregyénisége. Cselei élményszámba mennek, és rendkívül gólerős. Középpályás létére idén 51 mérkőzést játszott, és 26 gólt lőtt, míg Kaká csak 15-öt. Ősszel is brillírozik, csapata is menetel, csak az a Milan elleni BL-elődöntő ne lett volna...

Brazil riválisához hasonlóan 2003-ban, még ismeretlen játékosként került jelenlegi klubjához. A Manchester United stadionavatót játszott a Sporting Lisszabonnal, és a Bölöni László által felfedezett focista többször is úgy felforgatta a manchesteri védelmet, hogy az angol csapat játékosai a mérkőzés után könyörögni kezdtek Sir Alex Fergusonnak, hogy vegye meg a fiatal portugált.

Magánéletét tekintve Kaká ellentétének is nevezhetjük. Nővére szerint nem egy romantikus alkat, ebből kifolyólag gyakran kerül a bulvárlapok címlapjára. Időnként a pályán is színészkedik, emiatt az angol közönség sokszor kifütyüli.

Hősünk igazán gyengén kezdte a szezont, sőt az augusztusa egyenesen borzalmas volt. Rögtön a második fordulóban kiállították, ennek is betudható, hogy a hetedik fordulóban ugyanennyi pont állt csak a neve mellet. Azóta belelendült, most már 54-nél jár, ami a középpályások között a nyolcadik helyre elég.

Az idei BL kiírásban, viszont eddig nem szerzet nála többet senki. Csapatával együtt szárnyal, amit parádés mérlege is bizonyít. Négy mérkőzésen, 4 gólt  és 34 pont szerzett. Ez bizony közelít a tökéleteshez.  

FSB Tipp az Aranylabdára: 20 százalék.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr87236477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása