HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NHL Fantasy Hoki - Padlón

2007.11.20. 08:10 Ciani

Talán még emlékszik, aki olvasta, hogy pár hete milyen hittel és önbizalommal vártam a fantasy hoki ligánk újabb fordulóit, nos, bár talán még korai mérleget vonni, a helyzet rosszabb, mint valaha.

Ezt azok után vagyok kénytelen leírni, hogy az elmúlt héten az eddig a liga pofozógépének számító Stero Rangers csapata megsemmisítő 11-2-es vereséget mért a Suomirulzra. A világon semmi nem akar idén összejönni, ráadásul ellenem mindenki megtáltosodik. Ez nem paranoia, alá tudom támasztani adatokkal :)

A múlt héten a legnagyobb gond az volt, hogy a Rangers nevéhez hűen tele volt Rangers játékossal, és hát nem pont ezen a héten kezdték el fosni a pontokat? A teljesség igénye nélkül: Gomez eddig 17 meccsen hat asszisztot jegyzett, ellenem hármon ötöt. Az ötpontos Tyutyin ellenem szerzett kettőt, Rozsival hat góljából szerzett kettőt a múlt héten, az egyik emberhátrányos volt, amihez Avery adta a gólpasszt...

De tartogatott még mást is az ellenfél: a Montreal 4. soros szélsője, Kostopoulos lőtt egy emberhátrányos gólt (második találata idén), és gyűjtött mellé 24 kiállításpercet. Rafalski novemberben eddig két pontott szerzett, ellenem 1+3-at termelt, Rick DiPietro szezonbeli második shutoutja pedig a hab volt a tortán. Emellett Rick Nash 3+3-a nem is volt meglepő, bár ő nem a passzairól híres.

Nálunk a nagyon várt Heatley két gólpasszra volt képes, kapusaim pedig négy meccsből egy győzelemre és 90% alatti védési hatékonyságra. Amióta begyűjtöttem a Columbus kapuspárosát, a Blue Jackets írd és mondd egy meccset nyert hét nekifutásból és nyelik a gólokat, mint kacsa a nokedlit.

Hogy nyertem két kategóriát az mindenekelőtt szokás szerint Lecavalier érdeme, aki 4+4-et hozott a héten, ami egészen kimagasló teljesítmény. Nagy kár, hogy mindössze Holmström próbált a sarkában maradni, az ő 2+2-je is szép. Ők ketten hozták össze azt a három emberelőnyös gólt, amivel ezt a kategóriát begyűjtöttük. Másik részsikerünket a győztes gól kategória hozta, Komisarek és Lecavalier egy-egy GWG-vel járult ehhez hozzá.

Immár az utolsó helyről várom a folytatást, és már csak abban bízhatok, hogy végre megszakad a pechsorozat. Mert egyébként, ha a statisztikákat egész szezonra lebontva és nem hetente tekintem, akkor alig van néhány kategória, amelyben a legrosszabb öt között vagyunk, ehhez képest a 31%-os győzelmi mutatónk egyszerűen katasztrofális.

Szólj hozzá!

Címkék: nhl fantasy sport fantasy hoki soumirulz

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr19235171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása