HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NFL Fantasy Football - 9. hét

2007.11.10. 17:14 Höri


Borzasztó idők járnak a wombatokra. Nem elég, hogy jön a tél, még a bajnokságban is szorulnak lefelé a tabellán. Legutóbbi alkalommal a Famous Firehawk álnevű, nem túl acélos brigádnak (a meccs előtti mérlegük:1-7) is sikerült elagyabugyálni minket. Ennek előfeltétele volt, hogy a bajnokság során először mi szereztük a legkevesebb pontot, így a 'hét lúzere' büszke címe is nyakunkba szállt. Hogy tovább fájdítsam szivem, összeszámoltam, hogy az ellenfélből hányan játszottak jól: öten.

Katasztrófa (I.rész): A gonosz detroiti oroszlánok ellen bizony megsérült csapatom irányítója Jay Cutler 4 passz után, így az ő nulla pontos teljesítménye okán már borítékolható volt, hogy ez elég nehéz lesz...

Franchise-player: Joseph Addai 37 pontot gyűjtött egy bizonyos New England Patriots nevű eleddig 100%-os bagázs ellen. Így kell muzsikálni egy 1/1-es draftnak. Inkább nem számolom össze hány ember tett ki összesen ennyi pontot a többiek közül. (kb. 9).

Zseniális húzás: Az Atlanta-San Francisco elött kiderült,hogy Frank Gore nem tudja vállalni a játékot, erre én azonnal behúztam Hicks-t, a csere RB-t, aki nem is vallott szégyent, 10 pontja optimális lett volna, ha mindenki egészséges nálam.

A WR-soromra nem vesztegetném az időt, csupán a szokásos formalitás kedvéért: Hazug Texans orvosok! Miért kell kábítani a szerencsétlen drukkert, hogy André játszik??? Már tudom, hogy ha 1000%-ra mondják, akkor sem fog játszani egy percet sem...De ha 2 hét mulva sem lesz egészséges, akkor a playoff-álmaiban nagyban megkérdőjeleződnek.

Katasztrófa (II.rész): A liga legjobb Tight Endje Antonio Gates. A San Diego a liga egyik leggyengébb passz elelni védelmével, a Vikingséval találkozott. Mit vár ekkor a GM? 10-15-20 pontot. Mit kap akkor a GM, ha a Chargers QB (nevezett Philip Rivers) nem tudja hol van? 1 pontot. Sokáig azt hittem Gates sérült, mert az nem létezik,hogy a Minnesota secondary kikapcsolja. Jól gondoltam, a saját QB-ja kapcsolta ki. A defense line-om egy rakás szerencsétlenség volt, de ez már rég bele van kalkulálva minden meccsbe, nem is érdekes.

Új linebackerem van, Mike Vrabel,de ő az eljövendő meccseken hasznosabb lesz. Mike Peterson jól játszott. Ez alapjában véve nem hír, de ebben a fordulóban 2 érdekessége is van. 1: Játszott; 2: Jól! Elképesztő.

Katasztrófa (III.rész): Volt már rossz napja Derrick Brooksnak, pl. a Panthers ellen csak 7 pontja volt, de a 16+os átlag mutatja, hogy nem akárki ő. Az Arizona ellen pedig sikerült 2 ponttal elkáprásztatnia. Igen, ő a legjobb linebackerem. Egy jó formában lévő franchise-LB 30 pontokat termel. Az enyém kettőt.

A secondary-m viszont király volt, csupán egy lyuk volt rajta: Ken Hamlin. El is tűnödtem magamban, hogy most nyerni akarok, vagy bomba csapatot. Mert Hamlin nyilvánvalóan a liga legjobb safety-jei közt van, de fantasyben nem sokat ér az élete. Ma már nem is mondhatja magát wombatnak.

Katasztrófa (IV.rész): Soha ne bízz a Cincinattiben! Ezek képtelenek nyerni! Drága jó Browns head coachomat elcseréltem reájuk. A Browns nyert a Seattle ellen hosszabításban, a Bengals meg simán kikapott a Billstől. Nevetséges. Néhány szóban az ellenfelem (SmAsH) 5 épkézláb játékosáról. (Ez nem vicc, a többiek tényleg borzasztóak voltak, dehát ez nem meglepő egy ligautolsótól - ellenben azzal, hogy megver egy dobogóst...) Albert Haynesworth DT 24 pont! Most mondjam hogy nekem a szezonban a DT-im csináltak kb 20 pontot összesen?

*Gyűlölöm David Carrt. Egyszerűen nem képes elszaladni szerencsétlen DT elől. Pedig alkatából adódóan megtehetné. Sőt, egy NFL DT elől az utca embere is könnyen el tudna szaladni. Earnest Graham (RB), Suggs (DE), Hayes (LB), Woodson (CB) 21-21 Hayes és Woodson remek teljesítmény minden meccsen elvárt, erre nem is mondok semmit. Earnest Graham viszont Cadillac Williams és Antonio Pittman mögött 3.számú futó volt Tampában. Egy ilyen ember csinál ki engem...

Terrell Suggs meg külön poén. Én draftoltam, de elküldtem 2 meccs után mert bűntetés volt amit csinált. Jót is röhögtem azon aki behúzta, mert ezt a sorozatát tovább folytatta. Ki ellen tört meg a jég? Ellenem.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport lakotelep wombats

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr93224359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása