HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Hófehérke

2007.11.08. 07:47 hulk


Nos, fantasy sporttársak, minden idők egyik legbrutálisabb BL fordulóját tudom magam mögött. Köszönhetően, drága angol barátainknak, pontosabban a nemzetközi edzői stábnak. Nem játszott Fabregas, Finnan és Sheva, meg a kedden délután igazolt Flamini sem. Szép mi?

Igen, csupán heten (!) szerepeltek csaptukban, de a többség inkább hasonlított Hófehérke törpéire, mint sem valódi harcosokra. Viszont Kaká (11) megfogadta a tanácsomat és így csapata is simán hozta az előzetesen nehezebbnek tartott ütközetet. Nem csak az előkészítésben, de végre a góllövésben is jeleskedet, csak azt bánom, hogy nem hagytam meg kapitánynak.

Elől ennyi is volt, a többit és ezzel a Hulk SE életben maradását, a védelem szállította. A másik szintén sima ukrán verésből is jól jöttem ki, mivel Evra (9) még egy szép gólpasszt is adott. A harmatgyenge skótok sem jelentettek veszélyt a Barca kapujára, így Abidal (6) is hozta a kötelezőt.

Na jó, hogy valami pozitívumot is mondjak, az eddig csak szenvedő Clerk (4), csereként mindössze egy percet kapott, de ez is elég volt számára, hogy adjon egy gólpasszt. Védőként, így kell ezt csinálni!     

Ennek tükrében, nem is olyan rossz az a 42 pont. Mindez persze további pozícióvesztéssel járt, már nagyon hátul vagyok, ezt már leírni sem érdemes. Azt sem tudom, hol kezdjem a tatarozást, mert ezer sebből vérzek.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr69221976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása