HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Törlesztő részlet - FPL álomcsapat 12.

2007.11.07. 08:19 hulk


Nem véletlenül mondom, hogy Gallas elengedése, főleg A.Cole miatt, nagy hiba volt a Chelsea részéről. Igazán nem panaszkodhat, egy félidő alatt lett belőle hős, pedig a szünetben, gondolom nem dicsérték nagyon meg. De a végén jött és büntetett, nem mellékesen, ezzel bekerült a forduló csapatába.

Belleti is meglőtte első premier ligás gólját. Kapaszkodik rendesen, ahhoz képest, hogy csak a negyedik fordulóra érkezett meg, már a védők között a top 10 közelében van. A legutóbbi öt fellépésen 36 pontot gyűjtött.  Kicsit drága, hiszen 6,4 milliós értékkel bír, de jó lesz rá odafigyelni. A kimondhatatlan nevű Portsmouth hátvédem sérülése miatt, a kezdőbe került Pamarot, bizony elég szépen élt a kínálkozó lehetőséggel. Gondban leszek, azt hiszem.

Középen a nem éppen kedvenc, SWP végre valamit törlesztett irdatlan nagy és szerintem feleslegesen ráköltött árából. Mostani két előkészítése és a mezőny legjobbja cím, meglepetésre idáig repítette. A City ugyan még egy kicsit roggyant volt, de az eddig nem igazán hangos Ireland (érdekes neve van) révén hozta a kötelezőt, ezzel mexikói romlott tészta ide, vagy oda, a liga harmadik helyén találjuk őket.

Elől Bent az augusztus közepe (!) óta tartó gólcsendjét törte meg, ezzel segítve a döntetlenhez együttesét. Talán sikerül megkapaszkodnia a kezdőben, de dream team tagsága is jelzi, hogy fantasy szempontból ez egy viszonylag visszafogott forduló volt.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr32220947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása