HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Álomcsapat 3. forduló

2007.11.05. 10:35 hulk


Ez bizony csúnya volt, hetet rúgni és ezzel megsemmisíteni a másikat, bizony nem szokás. A negyedik után, illik vissza kapcsolni a sebességből, mivel most nem így történt, ezért nem igazán meglepetés, hogy négy Arsenal játékossal is találkozhatunk a forduló csapatában. Csupa nagy név, kivételt csak az edző buktató Rosenborg játékosai jelentik. Előbb elküldték Mourinhot, most meg Valencia edzőjét menesztették, lassan retteghetnek az ellen szakvezetői.

A csatárok mind dupláztak, sőt Robinho és Walcott, még az előkészítésben is jeleskedet. Az olasz értékes fejeseivel, most néhány napra elhallgatatta a károgókat, de ha jön Ronaldo, akkor neki sem jut töb, mint most Inzaghinak.

A vezér, mint már annyiszor, megint Fabregas volt. Az abszolút fantasy csúcsot jelentő 17 ponthoz, két gólra és egy gólpasszra volt szüksége. Mindez duplázva, amint az a táblázatokon is látszik, igen csak aranyat ért. Seedorf sem akart lemaradni, ezt a fantasztikus teljesítményt lekopírozta ő is, a differenciát ellenben az AC Milan bekapott gólja jelenti. Mit érne el, ha Kaká hajlandó lenne megint kiszolgálni?

És nem szabad megfeledkezni, a MU Ronaldojáról sem, aki szintén kétszer köszönt be az ellenfél kapusának, ezzel alaposan feladva a leckét. Lecseréljem a látványosan erőlködő brazilt, és akkor még pénzem is lesz, vagy várjak még egy kicsit? Jelentkezőkből, mondjuk akad szép számmal.


Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo uefa fantasy sport fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr81217262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása