HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Páholy - Talmácsi Gábor világbajnok!

2007.11.05. 07:47 hulk


Emberek, hát megnyerte! Talmácsi Gábor világbajnok!!! Még most sem akarom elhinni, hogy ezt a spanyolok hagyták. Mondjuk ez legyen az ő bajuk. Kegyetlen, iszonyatosan kemény csata volt. Ez a srác, a mi Talmánk, a világbajnok, semmit nem kapott ingyen. Minden apró lépcsőfokkért, meg kellet küzdenie, harcolnia, ahogy most Valenciában is láttuk. Sikerült!

Vannak, olyan csodálatos pillanatok, melyeket nem felejtünk el soha. Évtizedek múltán is pontosan tudjuk, hogy akkor, hol és hogyan szurkoltunk és aztán örültünk, üvöltöztünk magunkból kivetkőzve. Például, Egér koreai, Atom Anti barcelónai, Kokó atlantai olimpiai győzelmét, vagy a vízipólósok duplázását. Na ez a győzelem, pont ilyen volt. A tegnapi nap Talmácsi Gábor napja lesz, most már örökre. Köszönjük.

Uraim, esetleg nincs valami last minute ajánlatuk a 250-be, tudják, a legkisebb kategória világbajnokának, Magyarország hősének?

Ja és bocs Tesó, amiért babonából nem engedtem, hogy nézd a futamot. De tudod, hogy legutóbb is mi történt. Videók a tovább mögött.





Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr93218717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása