HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NHL Fantasy Hoki - Újabb vereség

2007.10.30. 20:24 Ciani

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a Suomirulz fantasy hoki csapatom, múlt héten az olyan sztárokat felvonultató Bex Dux gárdája páholt el minket, mint Martin Brodeur, Martin St. Louis vagy Rob Blake.

Posztonkénti összehasonlításban a centerek között erősebbnek éreztem előzetesen a csapatomat, de ez pontokban nem realizálódott, mindkét csapatban ötöt értek el a C-k. Nálunk szokás szerint Lecavalier volt a legjobb 1+2-vel, az ellenfélnél Mike Cammalleri 2+1-gyel. Lövésekben a Dux, elhozott bulikban (FW) viszont mi teljesítettünk jobban, ráadásul Lecav még 26 perc PIM-et is hozott, ez utóbbi két kategóriát a javunkra döntötte el.

Az ellenfél balszélsőitől nagyon féltem, ám végül csupán Andrew Brunette szerzett pontot közülük, de gólt ő sem jegyzett. Nem úgy, mint nálunk Holmström, aki újabb fantasztikus hetet zárt a maga 3+2-vel ismét a legjobb játékosom lett. Calder két asszisztja is jól jött, többek között ennek köszönhetően idén először megnyertük a gólpassz kategóriát, igaz, csupán egyetlen egységgel.

Magabiztosabban készültem a jobbszélsők közti csatára, ám mégis itt buktam sokat. Marek Svatos és Jared Boll 3. illetve 4. soros játékosok, mégis ütöttek három gólt is együtt, és természetesen St. Louis is hozta a maga szokásos találatát, míg nálunk se Dumont, se Stempniak, se - az azóta kirúgott - Grier nem talált kapuba. Ennek megfelelően gólokban igazából labdába sem rúgtunk a héten.

A védelem eddig nem tartozott az erősségeink közé, ráadásul ezúttal igazi nagyágyúkkalBlake, Ranger, Klesla, Beauchemin – álltunk szembe, sok jóra nem számíthattam tehát. A papírfomának megfelelően több pontot is termelt az ellenfél, ám ezúttal Komisarek és Commodore jóvoltából mi is elfogadhatóan teljesítettünk. Komisarek eddig nulla ponttal állt, de a héten három gólpasszt is jegyzett, az egyik ráadásul emberhátrányos volt, ezzel sikerült döntetlenre menteni az SHP statot.

Emberelőnyös gólokban (PPG) szoros csatában, egyetlen egység előnnyel nyertünk, míg asszisztokban (PPA) ugyanilyen különbséggel kikaptunk. A Dux három győztes góljára (GWG) csak eggyel tudtunk válaszolni, lövésekben (SOG) esélyünk sem volt, a +/- kategóriát pedig annak ellenére buktuk, hogy kifejezetten jól szerepeltünk. A mezőnyjátékosok közti párbajt 5-4-re elveszítettük.

De nagy várakozással tekintettem a kapusok közti csatára, és jól is indult a hét, hiszen Ward két meccsen is pazarul védett és nyert csapatával, ám a pénteki Montreal elleni találkozón egy harmad alatt öt gólt kapott, ami teljesen tönkretette a védési hatékonyságát. Ráadásul Harding két meccsen egyetlen győzelemre sem volt képes, csak hét kapott gólra… A GA és a SV% statokat teház simán buktuk, szerencsére Brodeur sem tudott meccset nyerni, Huet 2 W-jét pedig ellensúlyozta Ward teljesítménye, SO-ja egyik félnek sem volt, így két kategóriában legalább a döntetlen összejött.

Összességében 7-4-re kaptam ki, tehát 11 pontot szereztem a héten, ami nem túl sok, vissza is csúsztunk az utolsó előtti helyre a ligában. Ám pánikra még semmi ok, az élboly ugyan elszakadt tőlünk, de a középmezőny tömör, a kiesés elkerülése egyáltalán nem lehetetlen küldetés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr8213560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása