HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 11.

2007.10.26. 07:47 hulk


Hát igen. Csak a fantasy gyilkos Pool égette meg magát. Így jár az, aki a hokis sorcserében hisz. A másik három, ellenben simán hozta a kötelező európai skalpokat. A hétvégén viszont már hatalmas, bulvárosan szólva, sorsdöntő rangadók következnek.

Ügyeletes megmondónk, most sem maradt csöndben. Nem tudja valaki, hogy Elefántcsontparton talán parlamenti választásokra készülnek? Mert úgy tűnik Drogba, valamelyik ottani párt szóvivői pozícióját célozta meg. Amíg gólt szerez a soros mérkőzéseken, nincs nagy baj.

Az aktuális formákat vizsgálva, még nyilvánvalóbb, hogy a szezon legnagyobb meglepetése, a brazil Elano kimagasló szereplése. A legutóbbi három fellépésén átlagban 12.3 pontot szerzett, amihez négy gól és egy előkészítés kellet. A megbízhatóságára jellemző, hogy csupán két esetben fordult elő, hogy egyik szegmensben néma maradt volna.

A kapusoknál James apó, csapatával együtt végre beindult, köszönhetően a gól nélkül abszolvált ütközeteknek és a Reading ellen kivédet büntetőnek. Ok, a vízilabda mérkőzés kivételével persze. És még mindig csak 5 milliós értékkel bír. Egykori kedvenc sorozatom, tankos fejvédőjében Cech is csipkedi magát. Az elmúlt öt fellépésén 31 pontot szedet össze, így ha csak egy ponttal is, de már első a hálóőrök ranglistáján.

A védelembe száműzőt középcsatár, Leo Ferdinand, mellet csapatom új igazolása, a kimondhatatlan nevű Hreidarsson alakított figyelemre méltót. Öt mérkőzés, két gól és 37 pont. Miért csak most vettem észre?

Ami tavaly Berbatov volt, a gyengécske Tottenham csatársorában, az most Keane, aki négy meccsen ötször örvendeztette meg szurkolóit. Nem mellékesen, ezt 34 egységgel jutalmazták.  

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr12208480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása