HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Keleti front

2007.10.25. 07:57 hulk


Most kellene lemondanom. Ez a spanyol gyerek egyenesen az őrületbe kerget. Nem elég, hogy a Premier League fantasy játéka néhány hete, nem szól másról, mint a lassú és izzadtságszagú kapaszkodásról. Most itt van ez is.

Sneijder (4), a szenzációs madridi bemutatkozása után, elégé takarékon mozog mostanában. Felvetődött a szakmai stáb legutóbbi megbeszélésén a cseréje, igen Fabregasra. De, Deco sajnálatos sérülése miatt a szabad, ingyenes tradet már korábban felhasználtam. Fő a bizalom, meg az ellenfél is gyengécske, ezért várunk még egy hetet, szólt a megosztott döntés. Kár érte.

Akinek volt gusztusa hozzá, szinte az összes egykori szovjet csapatott láthatta, a két derék csatornának köszönhetően. Miért ezeket adták, a jó ég tudja?

A harmadik fordulót tökéletesen szemlélteti, amikor Neuer előbb belepkézi, de hogy, Maluda gyengécske gurítását, majd a valóban remek J.Cole (4) lövést bravúrosan hárítja. Kaká (4) most ugyan nem volt egyedül, de miket hagyott már ki. Csak nekem tűnt fel, hogy jóval kevesebbet passzol és egy kicsit öncélúvá vált a játéka?

A kapuban Gomes (6) végre kapott gól nélkül lehozott egy mérkőzést, de csapattársa Méndez (1) csak árnyéka önmagának. Ezen a poszton is változtatnom kell, meg persze elől is. Sheva továbbra sem játszik, így viszont nehéz pontokat gyűjteni. Ellenben Kanuté (6), a ketrec harcos válogatott mérkőzés után, góllal tért vissza, némileg kozmetikázva, ezt a katasztrofális fordulót. 35 pont és lejtmenet, a magyar és a privát BL ligánkban is.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr91206725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása