HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NHL Fantasy Hoki – Megalázó vereség

2007.10.22. 22:13 Ciani


Baljós előjelek kísérték csapatom, a Suomirulz 3. fordulós összecsapását a remek erőkből álló ThunderDan Penguins ellen, amelyek végül egyéb kedvezőtlen események közrejátszásával katasztrofális vereséget hoztak számomra.

Már a vasárnap esti heti csapatállításnál tudtam, borzasztó nehéz dolgom lesz a héten, hiszen biztosra lehetett venni, hogy nem lesz meg a három kapusmeccsem. Ennek oka az volt, hogy a Carolina csupán két meccset játszott a héten, ráadásul két egymást követő napon, ilyen esetekben pedig szinte soha nem véd kétszer a kezdőkapus, Ward esetében is ez történt. Másik hálóőröm, Norrena pedig egyre inkább háttérbe szorul csapatában, így háromból csupán egy mérkőzésen kapott szerepet, ezért mind a négy kapuskategóriát elveszítettem.

Ha ez nem lett volna elég, az is egyértelműen kiderült, hogy ellenfelemnél a csatárok is lényegesen több meccsen fognak pályára lépni a héten, ThunderDan centereinek például hárommal több fellépésük volt, így szinte biztosra vehettem, hogy az elhozott bulik (FW) és a kapuralövések (SOG) tekintetében sem lesz sok keresnivalóm. Tehát lényegében 0-6-tal kezdtem meg egyáltalán a heti küzdelmeket, és ez később csak rosszabb lett…

De ne szaladjunk ennyire előre! Végrehajtottam ugyanis néhány kisebb-nagyobb változtatást a keretemben a 2. hét után. Ennek keretében érkezett két új védő: Ian White (Leafs) és Andrei Zyuzin (Blackhawks), két új balszélső: Simon Gamache (Leafs) és Matt Ellis (Red Wings), egy új center, Radek Bonk (Predators) és egy új jobbszélső Mike Grier (Sharks) személyében is a szabadügynökök közül. Ráadásul sikerült az átadólistáról – ez a más csapatok által kidobott játékosok listája – egy harmadik kapust is megszerezni, Josh Hardingot, a Minnesota backupját.

Az újak közül ugyan csupán hárman szerepeltek a 3. heti csapatomban, de közülük kettő gólt is szerzett, Gamache és Zyuzin, utóbbi ráadásul emberelőnyöset. Ezen kívül azonban összesen csupán négy találatot jegyzett az egész csapat, pedig a gólszerzés eddig az erősségünknek számított. E tekintetben csupán Zajacet lehet dicsérni, ő duplázott és mindkét gólja emberelőnyben (PPG) esett.

Ráadásul az ellenfél parádézott, hiszen az első két hét alatt összesen szerzett 13 gólt, ellenünk egy héten ugyanennyit, ugyanígy eddig mindössze egyetlen győztes gólra voltak képesek, ellenünk rögtön kettőre, és persze mikor is szerezték volna meg az első emberhátrányos pontjukat, ha nem ellenünk… Ezek következtében elbuktuk a G, a GWG és a SHP kategóriákat is, míg, csupán a PPG-t sikerült döntetlenre mentenünk.

Gólpasszokban hoztuk a szokásos rossz formánkat, Stastny négy asszisztot osztott ki, rajta kívül azonban a többiek összesen ötöt, míg ellenfelünknél tízen is adtak legalább egy gólpasszt, és emberelőnyben is jobban teljesítettek, így elment az A és a PPA kategória is viszonylag simán. Egyetlen statisztikában voltunk csak jobbak, jellemző módon a kiállítások (PIM) terén, ugyanis az eddig ugyancsak erősségünknek számító +/- mutatóban is betliztek a játékosaim, -15-öt sikerült összehozni +9 és +4 után.

Végül 12-1-re kaptunk ki, amihez kellett a mi pocsék teljesítményünk és a ThunderDan Penguins erőn felüli játéka is, de nem is magyaráznám tovább a bizonyítványt… Jövő héten javítanunk kell, mert kieső helyre csúsztunk, de hátrányunk még kezelhető.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nhl fantasy sport fantasy hoki

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr7204250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása