HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Az új motor - FPL álomcsapat 9.

2007.10.09. 08:16 hulk


Két gól és a mezőny legjobbja cím kellet Van Persienek és Keanenek a forduló válogatottjába kerüléshez. Úgy tűnik, hogy a Totthenham csatára most nagyon megindult. A legutóbbi három fordulóban négyszer talált be az ellenfelek kapujába és mellé szerzett 28 pontot. Bár csak tudná ezt a formáját stabilizálni.

Szintén belelendülni látszik a tékozló fiú is. Mondjuk már ideje volt. Ronaldo, persze hogy róla van szó, most duplázott, ami az előző héttel együtt, már három gólt és 21 pontot jelent. Kranjcar a tavalyi akklimatizálódás után, most egymás után kétszer is villantott. Gól és három előkészítés, ezzel együtt 20 egység két hét alatt, igazán szép teljesítmény. És itt van még Butt az öreg harcos, aki szezonbeli első góljával került be a kezdőbe.

A hétvége fantasy szempontból legeredményesebb játékosa Elano volt, a maga 16 pontjával. A brazil az egész szezonban megbízhatóan szállítja a pontokat és már 61-nél tart. Már rég leigazoltam volna, csak ne lenne az a hármas szabály. Ez a középső szekció a MCityben egész jól működi, ami nálam Petrov eredményességében mutatkozik meg.   

A múlt héten a középső vonalakat szállták meg a Portsmuth játékosok, most a védelemben mutatkozik meg a fölényük. De ki az a Simpson?


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr87190418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása