HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NFL Fantasy Football - 4. játékhét

2007.10.06. 08:33 Höri


Nem kis bravúrt hajtottak végre a wombatok a legutóbbi csörte alkalmával. Az addig veretlen Whistecastle Allbeaters otthonában sikerült meggyőző, 210-176-os sikert aratni. A meccselemzést új formában hajtom végre.

Miami - Oakland 17-35 Az én oldalamon Jason Taylor továbbra is remekül titkolja kiváló képeségeit, a másikon Kirk Morrison szerény teljesitményt nyújtott, és Ronald Curry sem kapott sok lehetőséget a Raiders futás orientált támadógépezetében.

Buffalo - NY Jets 17-14 Aaron Schobel a győztes oldalon kiváló DE teljesitményt végzett (ellentétben Taylorral), míg a Jets veresége ellenére is Laveranues Coles hozta a megszokott TD-jét, így ez a meccs az enyém lett volna anélkül is, hogy a bye miatt bekerülő Hobson ne alakitott volna. De ő is megtette.

Atlanta - Houston 26-16 Ezen a meccsen pedig csak fetomy (ellenfél GM) delegált játékost. Grady Jackson DT teljesítménye még felejthető, de a Georgia Dome-ba több év padozás után ellenfélként visszatérő Matt Schaub QB még a vereség ellenére is 17 pontos teljesítménnyel rukkolt elő, úgy, hogy első számú célpontja, Andre Johnson az én sérültlistámon pihen... Mivel kikapott a Texans, így edzőjük -4 pontot gyűjtött a Whitecastlenek.

San Fransisco - Seattle 3-23 Az nem meglepő, hogy Joe Nedney berúgta amit be kell rúgni. Jóval érdekesebb a Seahawks oldal. Krónikus WR hiányom miatt meg kellett szereznem Nate Burlesont, aki az elkapásai mellett vissza is szokott hordani, így 5 pontot most is termelt, ami annak tükrében remek, hogy a Seattle ékköve, Alexander csak 7-ig jutott a fehérváriaknál. Julian Paterson egykori csapata ellen lépett pályára, és meg sem állt 24 pontig - nem csak az ő kárukra...

Carolina - Tampa Bay 7-20 A párducok közt egyikünknek sem volt játékosa, nekem a Bucs-ban is csak egy. Brooks 9 pontos teljesítménye borzasztó haloványnak tűnik ahhoz képest, amit megszokhattunk, de tudva, hogy túloldalon a Galloway (WR) - Smith (TE) duó kereken 1 ponttal gazdagította az Allbeaters eredményét, igencsak jó.

Indianapolis - Denver 38-20 Remek mérkőzés volt, figyelemmel is követtem a TV-ben és mivel Cutler és Addai is nálam van, ezért akármely támadórészleg lépett pályára, volt izgulnivalóm. (Enélkül is lett volna persze). Kettejük összecsapását (akárcsak a derbit) Addai nyerte 22-13 arányban.

San Diego - Kansas 16-30 Gates megint jobb volt az ellen azonos posztján lévő játékosánál (7-1), de a Chargers coach -4 pontja miatt alig sikerült felülmulni ezen a meccsen az Allbeaterst. Tamba Hali volt náluk, 0 pont. Helyes!

Arizona - Pittsburgh 21-14 Boldin sérülése miatt az én Larry Fitzgeraldom lett Leinart és Warner első számú célpontja, 11 pontja is elfogadható mutató. Kár, hogy Polamalu is ugyanennyivel zárt a túloldalon, ám a Steelers csere RB-je, Davenport 1 pontjának hála itt is én voltam a jobb. Detroit - Chicago 37-27 Bears játékos nálunk nem volt, Cory Redding DT 1 pontos teljesítménye sem valami hajde, de tudva, hogy Bell (RB) produktumát kiegyenlíti, egész jó. Fernando Bryant is erre a hétre jött, 23 pont...zseni vagyok.

Cleveland - Baltimore 27-13 A borzasztó secondary-mbe jött egy másik CB is, Eric Wright és 21 pontot termelt. Megy ez, csak akarni kell. Wimbley 4-et gyűjtött, akárcsak nálam Sean Jones. Hamlint meg a padon jegeltem. Sosem találom épp melyik S-nek kéne pihenni. Ed Reed 12 pontja meg várható volt.

Minnesota - Green Bay 16-23 2 király cornerback (Winfield, Woodson),egy punter (Kluwe) és egy DT (Pat Williams) segítette fetomy-t az NFC North legnagyobb rangadóján.
Dallas - St.Louis 35-7 Agyon verték a Rams-et, de mivel nálam 3 védő volt tőlük, így jól jártam mert sokat voltak pályán. Rajtuk kívül a kicker és a rúgó is farkasszemet nézett egymással a mi kis meccsünkön.

NY Giants - Philadelphia 16-3 A mi szempontunkból érdektelen meccs.

Cincinnati - New England 13-34 Tedy Bruschi szerencsére nem volt a régi, Randy Moss viszont igen...

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport lakotelep wombats

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr31187340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása