HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 9.

2007.10.05. 08:01 hulk


Vannak ugye, a top csapatban játszó népszerű játékosok, akiket régóta ismerünk, tudjuk mire képesek, ezért könnyen választjuk őket. Velük kezdjük el a csapatunk kialakítását, aztán a végén, amikor már nagyon kevés pénzünk marad, jöhet a kisegítő személyzet. Igazi zsákbamacska a kiválasztásuk, hiszen még azt sem lehet tudni, hogy kezdőjátékosként veszik őket számításba, és ha igen meddig élvezik a bizalmat. De, valójában itt lehet igazán nagyot kaszálni, hiszen néhány időben megejtett jó és szerencsés pick sokáig repíthet minket.

A csupán 4,3 milliós értékű sunderlandi középpályás Grant Leadbitter, az utóbbi három összecsapáson két gólt és vele 20 pontot szerzett. Csupán a negyedik körben játszott először, rögtön a mélyvízbe dobták a Pool ellen.

Gerzson korábbi csapattársa is felhívta magára a figyelmet. Jason Koumas csak egy gólt szerzett ezen időszak alatt, de 8 bonusz pontjával már elég szépnek mondható 22 pontos eredménnyel dicsekedhet. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy tavaly kilencszer köszönt be az ellenfeleknek, még további értékes pontokat hozhat nekünk.  

Csatárposzton a már többször megemlített triumvirátus szerepel. Van olyan, aki ne gondolkozott volna el az elmúlt fordulók előtt, alatt vagy után a leigazolásukról? Adebayor most ugyan néma maradt, de Benjani és Kitson igazán szépen szólt. Az áruk, mert ez a legfontosabb, még mindig igen baráti.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr71186465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása