HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 8.2

2007.09.29. 09:32 hulk


Tudom, hogy valamilyen sorrendben kellene igazából meni, de csak nem bírtam ki. Az milyen már, hogy Fabregas mérkőzésenként átlagban 13,5 pontot termelt az elmúlt harminc napban. Ebben a tempóban haladva simán átvinné a 300 pontos álomhatárt. A feltételes módot csak pusztán babonából írtam, mert vigye csak.

Na, mielőtt nagyon elszállnék, a kapuban most már egyértelműen Reina dominál, a maga 7,5/game pontjával. Csak két mérkőzésen kellet a hálóból kiszedni a labdát és még büntetőt is hárított. Viszont a 6,5 milliós ára egy kicsit soknak tűnik, szemben Schmeichel  4,6 milliós értékével.

A védelmet a már többször említett MU sereg vezeti, öt mérkőzésen sem kaptak gólt. Közülük is az Everton ellen elért találatának köszönhetően Nemanja Vidic dicsekedhet a legjobb mutatókkal. A 8 pontos mérkőzésenkénti átlag még az összesített ranglista alsó fokára is elég volt, de a szerb sem tartozik az olcsó jánosok közé. Ezen a vonalon haladva inkább szóba jöhetnek csapattársai Rio Ferdinand és Wes Brown, de a liverpooli Arbeloa sem rossz választás.

A középpályán a bolgár Petrov a múlt heti teljesítményével jelentősen javított addigi pozícióján, az a bizonyos türelem 6,8-as átlagot eredményezet nekem. Ez az! Meg kell említeni még Dempseyt a gyengécske Fulham-ből, aki 7,3 pontot ért el ezen időszak alatt, köszönhetően a három szerzett gólnak és a két előkészítésnek.

Elől sem hemzsegnek a szupersztárok, hiába keressük Rooneyt, Torrest vagy éppen Drogbat, helyettük ott találjuk az összesített ranglista második helyén Adebayort. Neki is elég volt három fantasztikus mérkőzés ehhez a pozícióhoz.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr42180030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása